KUPI GALAXY S9 | S9+


i uzmi dodatno godinu dana osiguranja u slučaju oštećenja ekrana


Za sve kupce S9 i S9+ mobilnih telefona u periodu od 23.04.2018. do 15.05.2018. Svi kupci koji u navedenom periodu kupe uređaj S9 ili S9+ mogu se besplatno registrovati za osiguranje ekrana u trajanju od godinu dana. Benefit osiguranja je da u slučaju loma umjesto 580KM, koliko košta zamjena displeja, plaćaju 193,60KM. Rok za prijavu je 7 dana od dana kupovine uređaja.

Dodatno, ukoliko se registruju u navedenom periodu dobijaju na poklon i bežični punjač (čija maloprodajna cijena je oko 150KM) na poklon. Poklon će biti dostavljen nakon kupovine na kućnu adresu.

Kupovinom Samsung Glaxy S9 | S9+ uređaja kod ovlaštenog Samsung prodavca i besplatnom registracijom na stranici www.samsungsp.eu dobijate mogućnost da u slučaju polomljenog ekrana telefona, ekran zamijenite po cijeni od 193,60 KM.

Regularna cijena zamjene polomljenog ekrana telefona iznosi 580 KM. Promocija važi za sve Galaxy S9 | S9+ uređaje kupljene do 31.12.2018. koji su uspješno registrovani na gore pomenutoj stranici, u roku od 7 dana od datuma kupovine.

Bez obzira na odluku potrošača u pogledu prihvatanja ili neprihvatanja dodatne mogućnosti popravke slučajno polomljenog ekrana, ista neće uticati na bilo koje i/ili sva prava koja potrošaču garantuju zakonom. Dodatni servis koji pokriva oštećenje ekrana moguće je iskoristiti za sve uređaje kupljene kod ovlaštenih Samsung prodavaca i besplatnim registrovanjem na stranici www.samsungsp.eu.

Prije registrovanja na prethodno navedenoj web stranici, molimo vas da se upoznate sa posebnim uslovima osiguranja i listom ovlaštenih Samsung prodavaca. Da bi registracija uređaja na sajtu bila validna, potrebno je unijeti sljedeće podatke u za to predviđena polja: IMEI broj telefona i skeniran račun. Nakon unosa, korisnik dobija automatski generisanu polisu osiguranja koju treba odštampati.

Kontaktirajte nas za više informacija!


+387 33 944 300