IMTEC Computers – članica IMTEC Group

IMTEC Computers je članica IMTEC GROUP fokusirana na isporuku naprednih informatičkih rješenja za privatne i poslovne korisnike uz direktno partnerstvo sa najvećim svjetskim kompanijama. Kao lider u prodaji informatičke opreme u BiH, IMTEC već 13 godina zbližava tehnologiju i ljude.

IMTEC Group je domaća informatička kompanija i zapošljava 90 uposlenika. Kompanija razvija svoje poslovanje u dvije divizije, IMTEC Solutions i IMTEC Computers, a jedini je registrovani proizvođač desktop računara u BiH. Posjeduje lanac poslovnica koji broji 15 IMTEC trgovina raspoređenih širom BiH, on-line shop www.imtec.ba , te specijaliziranu službu za prodaju firmama i institucijama.

Posjedujemo centar za isporuku IT usluga putem kojeg certificirano i obučeno osoblje obavlja ugovorene usluge servisa i podrške za više do 1000 poslovnih korisnika u BiH. U okviru IMTEC Solutions djeluje i tim posvećen razvoju i implementaciji web i softverskih usluga u domenu digitalnog marketinga, e-učenja i cloud rješenja.

Tehnologija za ljude.