HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

ADOBE CREATIVE CLOUD: PROMO AKCIJA

189 Pregleda 0 Liked

IMTEC je u saradnji sa Adobe-om za vas pripremio posebnu ponudu koja traje do 3.12. 2020. godine, za vrijeme koje korisnici komercijalnih i government licenci imaju priliku da kupe Adobe Creativ Cloud for Teams All Apps i pojedinačne aplikacije po povoljnim uslovima.

Adobe mijenja svijet kroz digitalna iskustva. Svojim korisnicima pomaže u stvaranju, isporuci i optimizaciji sadržaja i aplikacija. Creative Cloud je kolekcija od 20+ aplikacija i usluga za računare i mobilne uređaje, usluge za fotografiju, dizajn, video, web, UX i još mnogo toga. 

Sada svoje ideje možete odnijeti na nova mjesta pomoću Photoshopa na iPadu, crtati i slikati Adobe Frescom, te dizajnirati za 3D i AR. Pridružite se Adobe globalnoj kreativnoj zajednici i zajedno napravite nešto bolje uz veoma povoljne cijene. 

Istaknuta cijena važi za jednu Single App aplikaciju, odnosno jedan All Apps paket, za vrijeme trajanja promotivne ponude. Cijene se odnose na jednu godinu pretplate. 

Ponudu za Adobe Creativ Cloud možete pogledati OVDJE, a ukoliko imate određenih pitanja o ponudi, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 033 688 002, e-mail adresu prodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od naših poslovnica.