HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

AKCIJSKA PONUDA KOPIR UREĐAJA

256 Pregleda 0 Liked

Da li ste pronašli odgovarajući kopir aparat koji odgovara vašem poslovanju i svim vašim specifičnim potrebama? U našoj ponudi možete pronaći višenamjenske kopir uređaje brendova Sharp i Canon, koji će vam osigurati naprednu funkcionalnost, impresivan kvalitet i čitav niz karakteristika koje će doprinijeti vašoj produktivnosti.

Iz ponude izdvajamo SHARP AR-6020N kopir aparat za kojeg možemo reći da je brzi, A3 crno-bijeli, višenamjenski uređaj sa fleksibilnim dizajnom, koji će svojim odlikama odgovoriti svim zadacima svake male i srednje radne grupe. 

Canon imageRUNNER 1643i je monokromatski višenamjenski A4 uređaj koji donosi izuzetno brzo skeniranje i napredne mogućnosti povezivanja s mobilnim uređajima. Namijenjen je za male i srednje radne grupe. Ključne odlike su mu:

  • Povećava produktivnost i učinkovitost

  • Intuitivna kontrola -  uz pomoć LCD ekrana u boji.

  • Povezivanje s mobilnim uređajima - pokrenite bilo koji zadatak s prenosnih uređaja uz paket naprednih opcija za povezivanje s mobilnim uređajima.

  • Visok nivo sigurnosti - upravljajte pristupom i zaštitite svoje datoteke uz pomoć brojnih naprednih opcija za zaštitu i šifriranje.

  • Kompaktan dizajn - optimiziran za male i srednje radne grupe uz fleksibilan dizajn koji štedi prostor.

Kopir aparati brendova Canon i Sharp povećavaju produktivnost i učinkovitost radnih procesa uz izuzetno brzo ispisivanje, veliki ulazni kapacitet papira i bogatu podršku za medije. Jednostavni su za rukovanje i dolaze sa LCD ekranom u boji koji omogućava prilagođavanje svakodnevnih zadataka putem ikonica na LCD ekranu. Uređaji su namijenjeni za male i srednje radne grupe.

IMTEC je ovlašteni serviser Sharp i Canon kopir uređaja

Akcijsku pogodnost možete ostvariti ukoliko kupovinu obavite u periodu od 1.2. do 20.2. 2021. godine.

Kompletnu akcijsku ponudu pogledajte OVDJE, a za sve dodatne informacije posjetite jednu od IMTEC poslovnica ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 0800 223 38.