DNEVNA AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

ASUS ROG STRIX IMPACT II: VRHUNSKA FLEKSIBILNOST

302 Pregleda 0 Liked

Gaming miš je nezaobilazna oprema svakog gamera. Iskusni igrači znaju da je odabir odgovarajućeg miša jako važan za uspjeha u igri. Ostvarite prednost u igri uz brzo i precizno rješenje, sa Asus ROG Strix Impact II. Ovaj miš dolazi sa zaokretnim tipkama i gumenim, mekanim kablom idealnim za brze, taktilne klikove i nesmetano klizanje, a senzor od 6.200 dpi zadužen je za preciznu tačnost. 

Impact II dolazi sa utičnicom sa push-fit sklopkom kreiranom za dugotrajnost i DPI prekidačem podesivim u četiri nivoa koji olakšava promjenu osjetljivosti u skladu sa načinom igre. Utičnica sa push-fit sklopkom podrazumijeva laku zamjenu prekidača na ROG Strix gaming mišu. Ova mogućnost vam daje slobodu da instalirate željene prekidače ili dotrajale zamijenite novim, čime produžujete ''život'' ovom gaming mišu.

Ergonomsko rješenje koje je korišteno prilikom dizajniranja Impact II doprinijelo je udobnosti prilikom korištenja istog. Senzor od 6.200 dpi prati brzinu od 220 ips i sa brzinom prozivanja od 1000 Hz, što utiče na visoku preciznost, brz odziv i preciznu kontrolu. ROG Strix Impact II dolazi sa pet programabilnih tipki, što olakšava prilagođavanje kontrole vašem načinu igre.

Impact II opremljen je Aura RGB osvjetljenjem i 'on-the-fly' DPI tasterom koji vam omogućuje brzo prebacivanje između četiri različite postavke osjetljivosti i unutar tri prilagodljiva profila.

Ponudu možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirate nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba.