SPARKASSE AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

CANON EOS 6D MARK II BODY: OSTVARITE KREATIVNU VIZIJU

542 Pregleda 0 Liked

Napraviti dobru i kvalitetnu fotografiju pravi je izazov. U mnoštvu foto opreme još veći je izazov izabrati pravi aparat sa kojim ćete napraviti kvalitetne fotografije. Iz serije EOS fotoaparata, brenda Canon dolazi 6D Mark II kompaktan i lagan DSLR aparat sa senzorom punog kruga. Ovaj aparat je idealan za sve koji žele kvalitetnu fotografiju, uz koji će ilustrovati svoju priču. Sa EOS 6D možete biti sigurni da će snimak uspjeti bez obzira na osvjetljenje. 

Kvalitet fotografije poboljšat će novi CMOS senzor koji dolazi na fotoaparatu Canon EOS 6D Mark II Body sa 26,2 MP. EOS 6D nudi veliki dinamički raspon koji uz to osigurava i izuzetnu širinu ekspozicije što olakšava snimanje u uslovima bogatog osvjetljenja. ISO 40 000 koji se širi na ISO 102 400 osigurava fleksibilnost, što će i najsitnije detalje u noćnim uslovima učiniti vidljivim.

Integrisani procesor DIGIC 7 omogućuje kreiranje visokokvalitetnog sadržaja, kao i samu obradu fotografija već na samom aparatu. Automatsko fokusiranje sa 45 tačaka olakšava preciznije praćenje i ''hvatanje'' objekta koji je predmet fotografije. Dual Pixel CMOS, tehnologija automatskog fokusiranja, omogućuje praćenje i skraćuje vrijeme potrebno za fokusiranje, što se prvenstveno koristi prilikom snimanja videozapisa. Sa ovim fotoaparatom ćete zabilježiti nepredvidive scene i spontane akcije.

Snimljeno uz pomoću EOS 6D MARK II

6D Mark II Body je prvi fotoaparat iz serije EOS koji dolazi sa senzorom punog kadra i 5.-osnom stabilizacijom pri snimanju videozapisa. Aparat ima LCD ekran koji možete okretati pod raznim uglovima i fokus premještati jednostavnim dodirom na ekran. Videozapise kreirajte koristeći 4K sa opcijom timelapse, što će potaknuti kreativnost prilikom snimanja i uređivanja sadržaja.

Od ostalih karakteristika koje krase ovaj fotoaparat treba izdvojiti mogućnost povezivanja sa Wi-Fi i Bluetooth, što će vam omogućiti da uvijek budete povezani.

Ponudu za Canon EOS 6D Mark II Body možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail [email protected]

Objavljeno u : Promotivne aktivnosti