KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

CANON MEGATANK PRINTERI: ZABAVA I ŠKOLA IDU ZAJEDNO

163 Pregleda 0 Liked

Prvi dio školske godine polako se bliži kraju, a rezultati se sumiraju. Da biste imali lakši pregled cjelokupnog sadržaja koji ste kreirali vi i vaši mališani pomoći će vam Canon MegaTank printeri. 

Ukoliko u promotivnom periodu koji traje do kraja godine, odnosno do 31.12.2021. godine, kupite jedan od Canon MegaTank printera na poklon dobijate Canon Creative Kit. Da biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da na prodajnom mjestu podnesete zahtjev za besplatni fotopapir Creative Kit.

Ponudu za Canon MegaTank printere pogledajte  OVDJE .

Canon MegaTank printeri serije Pixma G dolaze s punjivim spremnicima za tintu i pružaju performanse visoke kvalitete. Odličan su izbor za učenje kod kuće, za zabavne umjetničke projekte, ispis omiljenih fotografija i još mnogo toga. Canon Creative Kit sadrži tri različite vrste papira za kreativno kućno ispisivanje omiljenog sadržaja.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na besplatni info broj 0800 223 38, na e-mail webprodajavimtec.ba ili posjetite vama najbliži IMTEC poslovnicu.