SKUTERI -17%
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

EPSON: ECOTANK ITS MFP M2120

1697 Pregleda 0 Liked

Još uvije ste neodlučni oko odabira printera? U nastavku vam predstavljamo EcoTank seriju printera, samo jednu u nizu iz EPSON ponude. Zahvaljujući mogućnostima mobilnog ispisivanja, kopiranja i skeniranja EcoTank je pouzdan, štedi vrijeme i energetski je učinkovit. 

  • Smanjite troškove ispisa

U tri godine možete uštedjeti do 50% u odnosu na jednobojne laserske printere. Dolaze sa velikim spremnikom za tintu koji možete puniti s isporučenim bočicama s tintom umjesto tonera. Od samog početka imate dovoljno tinte za ispisivanje na hiljade stranica, što umanjuje troškove i štedi vrijeme. Potrošnju energije i troškove poslovanja možete smanjiti pomoću jednobojnog EcoTank printera. Ova serija može uštedjeti do 95% potrošnje struje u odnosu na jednobojni laserski printer.

  • Niski troškovi zamjenskih dijelova

Tintu ćete vjerojatno morati nadopuniti samo nekoliko puta i vrlo rijetko, stoga ćete sa zamjenskim bočicama s tintom moći ostvariti više od 90% uštede na troškovima po stranici.

  • Uštedite vrijeme

Ne trošite vrijeme na zamjenu potrošnih materijala – sistem spremnika za tintu omogućuje vam da ga nadopunite i jednostavno zaboravite na njega. Ispisivanje je brzo, bez potrebe za zagrijavanjem i pruža brzinu ispisa od 15 stranica u minuti.

  • Mobilno ispisivanje

Ispisujte bilo gdje u kancelariji pomoću Wi-Fi mreže i besplatnih aplikacija za mobilno ispisivanje kompanije Epson.

Kupovinom jednog od modela Epson printera ostvarujete pravo na produženu garanciju, koju možete dobiti nakon što popunite online obrazac za registraciju uređaja  ovdje 

Ponudu za Epson EcoTank seriju printera možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail [email protected].