POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

FISKALNI UREĐAJI: AKCIJSKA PONUDA

544 Pregleda 0 Liked

IMTEC d.o.o. pruža usluge fiskalizacije od samog donošenja zakona o fiskalizaciji, pružajući punu podršku svojim višegodišnjim, zadovoljnim korisnicima koji su svjedoci naše pouzdanosti i kvaliteta.

Stojimo vam na raspolaganju ukoliko vam zatreba pomoć pri odabiru fiskalnog uređaja koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i omogućiti vam da na jednom mjestu obavite sve što je potrebno kako bi se uključili u proces fiskalizacije.

Naš asortiman fiskalnih sistema i usluga zadovoljava od najjednostavnijih do najkompleksnijih potreba korisnika. Specifično, nudimo ugovore o održavanju uz zakonski obavezan ugovor o servisiranju fiskalnih uređaja. Sarađujemo sa preko 1000 zadovoljnih partnera koji koriste naše usluge fiskalizacije i održavanja ugovora na više od 3500 uređaja.

Uspješno pružamo podršku i održavamo uređaje klijentima koji imaju u upotrebi više od 200 fiskalnih uređaja instaliranih širom Federacije Bosne i Hercegovine. Ovlašteni smo servis za Tring, Tremol, Epson BA, Sekunda BA, Best BA fiskalne uređaje.

Benefiti suradnje sa IMTEC servisom:

  • Profesionalni i obučeni serviseri,
  • Vlastiti vozni park za intervencije na adresi,
  • Dostupnost IMTEC prodajnih centara za podršku korisnicima,
  • Pozivni centar za podršku kupcima,
  • Administrativna podrška,
  • Podrška putem e-maila i online podrška,
  • Podrška putem udaljenog pristupa,
  • Odziv na servis u roku 2 do 48h,
  • Obavijest o vremenu tehničkog pregleda,
  • Mogućost dostavljanja uređaja na servis iz svih prodajnih centara IMTEC širom Bosne i Hercegovine.

Uz potpis ugovora o servisnoj podršci dobijate besplatnu inicijalnu fiskalizaciju, tehnički pregled, telefonsku i online podrška. 

Akcijsku ponudu fiskalnih uređaja možete pogledati  OVDJE , a ukoliko imate određenih pitanja o ponudi, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 033 688 002, e-mail adresu prodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od naših poslovnica.