BBI RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

FOTOAPARAT FUJIFILM X-S10: KREATIVNOST BEZ GRANICE

185 Pregleda 0 Liked

Pretvorite svakodnevnicu u dramske filmove uz kompaktni mirrorless fotoaparat FUJIFILM X-S10 (26MP). Protkan je najmodernijim tehnologijama kako bi vam omogućio najbolje fotografije i druge sadržaje.  Bez obzira da li ste u svijetu fotografije profesionalac ili je fotografija vaš hobi, oduševit će vas FujiFilm Film Simulations (18 načina simulacije) koji će vašim fotografijama i drugim sadržajima pružiti odličnu dubinu i zasićenost, bez potrebe za daljim uređivanjem. 

X-S10 krasi mali kompaktni okvir (126 mm x 85mm x 65 mm) dizajniran tako da olakša korištenje fotoaparata uz koji ćete samo pomjerati granice kreativnosti. Iako 465 gr težak, ovaj fotoaparat neće ugroziti kvalitet izrade sadržaja. Karakteriše ga pouzdan autofokus i pri slabom osvjetljenju, mogućnost izoštravanja za samo 0,02 sekunde i napredni AF za prepoznavanje lica i očiju koji će se pobrinut da portreti budu kristalno jasni. Opremljen je i jedinicom za stabilizaciju slike u tijelu (IBIS) sa 5 osovina, koja doprinosi smanjenju vibracija omogućavajući oštrije slike. 4K video sadržaje kreirajte jednostavnim načinom snimanja i intuitivnim kontrolama ili se čak možete prebaciti na Full HD način i snimati filmove velike brzine do 240 sličice u sekundi.

Ovaj model možete u potpunosti prilagoditi vlastitom stilu fotografisanja i imati brži, pametniji i instinktivniji rad. Zahvaljujući opcijama Bluetooth i Wi-Fi povezivanja kreirani sadržaj možete prebaciti na mobitel ili direktno na društvene mreže ili čak isprintati najbolje slike povezivanjem sa kompatibilnim (instax) printerom. 

Ponudu za FujiFilm X-S10 možete pogledati OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 233 38 ili nam pišite na webprodaja@imtec.ba.