BBI RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HP 24x GAMING MONITOR: ZABAVA KOJA TRAJE

229 Pregleda 0 Liked

Jedna od zasigurno važnijih komponenti gaming opreme jeste i monitor. Uopšte nije važno da li igre igrate radi zabave u slobodno vrijeme ili ste strastveni zaljubljenik u iste, dobar monitor je ono što će doprinijeti vašoj igri i zabavi. Ukoliko  želite monitor koji će vam ponuditi čistu sliku koja ne drhti, gdje ne pucaju pikseli, onda obratite pažnju na HP 24x TN LED Gaming monitor. Sa ovim monitorom dobivate sve što je potrebno za brže djelovanje i sate dobre zabave. 

HP 24x Gaming monitor odlikuje brzina osvježavanja od 144 Hz, kristalno jasna FHD slika (1920 x 1080) i tehnologija AMD FreeSync tako da ćete moći uživati u slici bez zastoja. Koliko brzo pikseli mogu reagovati na promjenu okvira presudno je za brzo igranje igara, a vrijeme odziva od 1ms osigurava da vaši akcijski trenuci prolaze glatko bez zastoja. Monitor dolazi sa TN pločom koja će osigurati da uživate u akcijskim filmovima ili visokooktanskim videoigrama s vrlo malim kašnjenjem piksela i brzim odzivima. Zahvaljujući smanjenom načinu rada plavog svjetla, koju suptilno prebacuje u boje toplog spektra, ovaj monitor će manje opterećavati vaše oči.

Monitor je dizajniran za udobnost, gotovo da dolazi bez okvira koji ga okružuje, što pruža široko iskustvo gledanja. Postolje monitora vam omogućava 130 mm preciznog podešavanja visine, tako da ga uvijek možete prilagođavati i imati najudobniji položaj prilikom korištenja. Dok, za još bolji osjećaj zabave pobrinut će se integrisani zvučnici visokog kvaliteta, tako da ne trebate dodatno trošiti na vanjske zvučnike.

Ponudu za HP 24x TN LED Gaming monitor možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.ba.