Napredna pretraga

Prema kategorijama

Nije dostupan izbor u ovoj grupi

Brend

Po cijeni

5.595,00 KM - 5.610,00 KM
HAPPY WEEK AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SERIJA PRINTERA HP NEVERSTOP LASER

134 Pregleda 0 Liked

Ukoliko vaše obaveze iziskuju stalnu upotrebu printera i svakodnevni ispis velikog broja stranica potražite rješenje sa jednim od modela iz serije HP Neverstop Laser printera. Riječ je o CTSS sistemu – ''sistem kontinuiranog napajanja tonerima''. Ovi printeri su idealni ako stalno imate potrebu za printanjem, a uz to vam uvijek ponestaje tonera. Serija Neverstop Laser printera dizajnirana je tako da vam pomogne da radite pametnije uz najmanje troškove ponovnog punjenja, a pri tome uživate u ispisu visokog kvaliteta.

Sa aspekta funkcionalnosti, ovo je prvi laserski printer bez klasičnog tonera na koji smo navikli. Serija Neverstop printera nudi brz i jeftin način za punjenje novog tonera. Kada dođe vrijeme za ponovno punjenje tonera na vašem računaru ili drugom pametnom uređaju će se ukazati notifikacija koja vas obavještava o statusu tonera. Početne cijene proizvoda se znatno umanjuju cijenom tonera koja je veoma niska. HP toner za seriju Neverstop proizvoda dostiže cijenu štampe po stranici bolju čak i od proizvoda iz srednje, a ponekad i proizvoda iz viših kategorija, koji su znatno skuplji.

HP Neverstop printeri dolaze sa tonerima koji vam osiguravaju ispis do 5000 stranica prije prvog punjenja, a pri tome je njihovo punjenje vrlo jednostavno. Sa ovim printerima štedite i vrijeme i smanjujete prekide u radu. Za još veću produktivnost i efikasnost u izvršavanju obaveza pobrinut će se HP Smart aplikacija. Ova aplikacija vam pruža mogućnost da ispisujete, skenirate i kopirate željene dokumente sa svog pametnog telefona ili tableta sa bilo kojeg mjesta.

Ponudu iz serije HP Neverstop Laser printera možete pogledati  OVDJE , a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na e-mail webprodaja@imtec.ba.