DNEVNA AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HP PROBOOK 450 G7

489 Pregleda 0 Liked

Tanak, lagan, pouzdan - riječi su koje savršeno opisuju HP ProBook 450 G7. Ujedno predstavlja sigurnosno rješenje sa odličnim performansama i baterijom, te će vaše poslovanje održavati produktivnim. Opremljen je najnovijim četverojezgrenim Intel procesorom 10.- generacije uz mogućnost nadogradnje RAM memorije do 32 GB. 

Ovu seriju Probook 450 G7 odlikuje i podrška za NVMe SSD disk i SATA 2,5” utor. U odnosu na svog prethodnika, HP je na G7 modelu obezbijedio odličnu optimizaciju baterije. Ultra tanki HP ProBook 450 otvara se za 180° i prošao je 19 testova MIL-STD810H. Poklopac laptopa je izrađen od aluminija, a displej je gotovo bez bočnih ivica.

Na lijevoj strani se nalazi USB 2.0 priključak, kao i čitač SD kartice, dok s desne strane možete vidjeti konektor za punjenje, USB priključak Type-C s napajanjem i DisplayPort izlazom, RJ-45 i HDMI konektor, kao i dva USB priključka Type-A 3.1, te audio priključak.

U ponudi su dostupni laptopi sa pozadinskim osvjetljenjem tastature koja je klikasta sa tihom povratnom informacijom - savršenom za office rad. I naravno - računovođe će biti sretne zbog NumberPad-a u punoj veličini.

Ponudu za HP Probook 450 G7 možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirate nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba.