HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HP PROBOOK 455 G7: SNAGA POSLOVNE KLASE

292 Pregleda 0 Liked

Serija HP ProBook laptopa na tržištu posebno je popularna među poslovnim korisnicima. S toga ukoliko ste neodlučni koji laptop izabrati, predstavljamo vam HP ProBook 455 G7, laptop koji će isprati i najzahtjevnije poslovne obaveze i olakšati vašu svakodnevnicu.

ProBook 455 G7, vizualno je identičan svom prethodniku (ProBook 455 G6), međutim ovaj model dolazi sa značajnim poboljšanjima u pogledu performansi. 

ProBook 455 G7 može se pohvaliti sa kvalitetnom konfiguracijom koju čini napredni četverojezgreni AMD procesor Ryzen 4000 serije uz mogućnost nadogradnje RAM memorije do 32GB.

Ovaj model laptopa koristi NVMe protokol za brzi prijenos podataka, što rezultira vrlo brzim čitanjem i pisanjem. Ukoliko imate potrebu za više prostora za pohranu podataka imate mogućnost instaliranja sekundarnog uređaja za masovnu pohranu. HP je ProBook 455 G7 opremio matiranim 15,6-inčnim IPS ekranom koji dolazi sa rezolucijom od 1366 x 768 pixela, što je i više nego solidno za svakodnevnu upotrebu.

HP G7 modeli odlikuju se odličnom optimizacijom i trajanjem baterije, koja je fiksna i jačine je 45W, što je čini identičnom prethodnom modelu. Kada je riječ o izgledu uređaja, na oko se zaključuje da se radi o ultra tankom HP ProBook 455 koji se otvara za 180° i dolazi sa aluminijskim poklopcem i ekranom koji je gotovo bez bočnih ivica.

Ponudu za HP ProBook 455 G7 možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem besplatnog info broja 0800 223 38 ili e-maila webprodaja@imtec.ba.