ASORTIMANSKI KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HYPERX PERIFERIJA: IZGRADI SVOJ PREPOZNATLJIVI STIL IGRE

216 Pregleda 0 Liked

Znamo da voliš igrati igre i da uživaš u gaming sesijama sa svojom ekipom, još kada tom užitku dodaš i uspješne rezultate, zabava onda nema kraja. Također, svjestan si i činjenice da uz odlično razrađenu strategiju, malo sreće koje je uvijek potrebno, uspjeh zavisi i od opreme sa kojom igraš. Zato razmisli da li tvoji rezultati mogu biti i bolji ako bi na primjer tvoj miš omogućio da djeluješ brže od protivnika, da tvoja tastatura skrati put tvojih poteza s dodatnim funkcijama, a da tvoje slušalice i mikrofon svaki put ne prekinu tvoj dogovor sa ekipom o narednoj akciji. Ako nešto od ovog ometa tvoju igru istraži našu ponudu HyperX periferije u kojoj ćeš pronaći slušalice, tastature, miševe, mikrofone, podloge za miševe, kao i zvučnike.

Stoga pogledaj ponudu  OVDJE  i pronađi najbolje za svoju sljedeću akciju.

Još si u dilemi i ne znaš za šta da se odlučiš? U nastavku ti donosimo prijedlog kojim bi mogao unaprijediti svoj gaming set up. Odabirom HyperX Cloud Stinger gaming slušalica zaboravit ćeš na lošu komunikaciju sa ostatkom ekipe, jer ove slušalice posjeduju mikrofon koji ima frekvencijski raspon od 50 Hz-18KHz. Za tvoje nove pustolovine i još moćnije doživljaje ove slušalice omogućit će ti da uživaš i u kristalno jasnom zvuku svoje omiljene igrice. 

Ne  brini  se, jer tvoje burne reakcije više nisu problem zahvaljujući HyperX Alloy Origins tastaturi koja se sastoji  od punog aluminijskog kućišta i uravnoteženih HyperX prekidača koji mogu izdržati milione pritisaka na tastaturi. Tvoju igru u toku noći učinit će znatno lakšom i LED dizajn sa RGB svjetlosnim efektima, kao i standardne dvostruke  PBT tipke koje imaju otisnute sekundarne funkcije tipki, pomoću kojih ćeš brzo pronaći sve dodatne funkcije koje su ti potrebne.

Iako ti se sigurno znalo desiti da tvoj miš zablokira i uspori tvoje reakcije HyperX Pulsefire Haste gaming miš učinit će da to sve ostane prošlost. Glatke pokrete kroz igru osigurat će ovaj lagani miš i dizajn s prepoznatljivom šestougaonom školjkom, uz koji ćeš reagovati brže od svojih protivnika. Za još potpuniji ugođaj tokom igre zadužen je HyperX SoloCast USB mikrofon, koji je jednostavan za korištenje, a komunikaciju sa prijateljima učinit će još lakšom. 

Ako još uvijek razmišljaš, informacija da svi HyperX uređaji dolaze sa 2 godine garancije ne zvuči nimalo loše, pa kud ćeš bolje kad znaš da je uz super cool opremu i sigurnost na tvojoj strani. Za sva dodatna pitanja stojimo ti na raspolaganju na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjeti jednu od IMTEC poslovnica.