FREELANCE: RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

HYPERX PULSEFIRE HASTE GAMING MIŠ: BRŽA I BOLJA IGRA

351 Pregleda 0 Liked

Brzina i preciznost tokom igre uveliko zavise i od odabira adekvatnog gaming miša. Stoga vam predstavljamo još jedan u nizu HyperX gaming miševa, Pulsefire Haste gaming miš. Ovaj nevjerovatno lagani (59 g) miš učinit će da vaša igra iz sekunde u sekundu bude sve bolje i intenzivnija. Pulsefire Haste gaming miš karakteriše neobičan dizajn, čija šestougaona školjka ima izgled pčelinjeg saća, što miš čini lakšim. Ovakav mrežasti dizajn ujedno doprinosi i boljoj ventilaciji i protoku zraka. 

Miš dolazi sa Pixart 3335 senzorom što doprinosi boljoj ravnoteži između težine i performansi. Osigurava tečno, prilagodljivo praćenje igre do 16 000 DPI. Kabal miša, HyperFlex USB izrađen je od laganog, fleksibilnog paracord materijala dizajniranog za smanjenje napetosti i otpora radi lakšeg kretanja miša. TTC Golden prekidači miša garantuju pouzdane i ugodne klikove, za koje ćete znati da su registrovani, a procijenjeni su na do 60 miliona klikova. Premaz protiv prašine doprinijet će boljoj očuvanosti miša. 

''Klizaljke'' od 100% PTFE (politetrafluoretilen) s malim trenjem pomažu u laganom klizanju bez napora kako bi miš više reagovao. Pulsefire Haste je prilagodljiv sa NGENUITY softverom, što omogućava prilagođavanje DPI postavki, RGB osvjetljenja, dodjeljivanje komandi određenom prekidaču itd. Kompatibilan je s više uređaja: PC-om, PS4 i Xbox One.

Ponudu za HyperX Pulsefire Haste gaming miš možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail [email protected].