KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC D.O.O. ISPORUČIO SIGURNOSNO RJEŠENJE OPŠTINI NOVI GRAD

180 Pregleda 0 Liked

Fortinet oprema pružit će našem kupcu zaštićenu komunikaciju i siguran pristup lokalnoj mreži i serverima s odvojenih lokacija. Mario Crnković, samostalni stručni saradnik za informatičke poslove u opštini Novi Grad zahvalan je našoj kompaniji na uspješno prevladanim izazovima prilikom isporuke i puštanja u rad rješenja za siguran pristup s udaljenih lokacija. Isporučeno rješenje je bazirano na Fortinet opremi: 

Izazov koji smo imali prilikom povezivanja sa ciljanom lokacijom, usljed specifičnih podešavanja sigurnosnih parametara potrebnih za pristupe registrima novčanih kazni bio je kompleksan. Uz asistenciju IMTEC-a uspostavili smo neophodnu sigurnu vezu i funkcionisanje servera prema sigurnosnim standardima. Zahvalni smo i za uspješno uspostavljanje sigurnih veza između opštine Novi Grad i mjesnih kancelarija te udaljenih lokacija, s instaliranim pristupom sistemu eMatičar u pet mjesnih zajednica. Specifičnosti dijela zastarjele mrežne infrastrukture i brojna ograničenja bili su izazov, ali smo zahvaljujući IMTEC-u uspostavili nesmetano funkcionisanje.

IMTEC d.o.o. i u novoj godini nastavlja razvijati nova rješenja i otvarati nove mogućnosti za unaprijeđenje saradnje s postojećim i našim novim klijentima.