KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC-OVI LED EKRANI UPOTPUNJUJU UGOĐAJ SKIJAŠIMA NA BJELAŠNICI

430 Pregleda 0 Liked

Naša kompanija isporučila je 3 LED ekrana za Kantonalno javno preduzeće ZOI 84. Ekrani pružaju ''real time'' sliku skijaške staze i hotelskih kompleksa, pa su od koristi skijašima i brojnim posjetiocima naše olimpijske ljepotice. Iako su vremenski uslovi na Bjelašnici ekstremni, s kontinuiranim niskim temperaturama i jakim udarima vjetra, ekrani funkcioniraju besprijekorno.

Potrudili smo se i olakšati način kontrole ekrana, primijenivši sistem sigurnog upravljanja na daljinu. Sadržajima se manipulira centralizovano, iz jedne kancelarije, ili s bilo kojeg drugog mjesta s kojeg je moguć pristup internetu. Upravljanje se vrši preko komunikacijske opreme koja uključuje i Firewall, pa se cjelokupan proces odvija na siguran i pouzdan način. 

Na zahtjev korisnika, bez poteškoća smo obavili i naknadnu relokaciju najvećeg ekrana, dimenzija 5.76m x2.88m, a taj poduhvat iskoristili smo i kao priliku za redovno servisiranje. Iza naših partnera je uspješna zimska sezona, a naš užitak je veći jer smo, spajajući tehnologiju i ljude, također doprinijeli tom zajedničkom uspjehu.