SPARKASSE AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

IMTEC POKLON KARTICA: OBRADUJTE SVOJE NAJDRAŽE

10709 Pregleda 0 Liked

Pokloni nas zbližavaju, baš kao i tehnologija, a ukoliko ih udružimo sretan ishod je neminovan. Ukoliko planirate učiniti sretnom vama dragu osobu, a nemate ideju koji poklon da odaberete, ne trebate se brinuti. Vaše slatke muke pri odabiru idealnog poklona prepustite vama dragoj osobi. Darujte joj IMTEC poklon karticu, a  da iznenađenje bude veće IMTEC će darovati 20% dodatno na vrijednost iste.

Bez obzira koji povod za poklon je u pitanju, sigurni smo da će poklon kartica ispuniti vaša očekivanja. IMTEC poklon karticu možete naručiti klikom OVDJE ili kupiti u vama najbližoj poslovnici uz jednokratno plaćanje ili plaćanjem putem virmana. Vrijednosti poklon kartica su u iznosima od 50,00 KM, 100,00 KM  i 200,00 KM i moguće ih je iskoristiti na kompletan asortiman do 31. 12. 2021. godine.

Lokaciju vama najbliže poslovnice potražite klikom OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na e-mail webprodaja@imtec.ba.

 

Napomena:

Ukoliko je kupovina poklon kartice obavljena putem web shop-a, tada iskorištenu poklon karticu predajte kuriru po pouzeću robe ili prodavaču u poslovnici. Poklon kartice nije moguće sabirati.