BBI RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

INTERAKTIVNO UČENJE: NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANJU

992 Pregleda 0 Liked

Interaktivnost u obrazovnom procesu zahtijeva upotrebu naprednih tehnologija i nastavnika koji je osposobljen da odgovori izazovima generacija koje jedino poznaju i razumiju pametne uređaje sa displejima kojima se upravlja na dodir.

Interaktivno učenje integriše tehnologiju u vaše učionice, ali isto tako omogućava kvalitetnu realizaciju učenja na daljinu tzv. online nastave. Sadrži edukativne materijale koji su prilagođeni računarima, tabletima i drugim vrstama uređaja i koji se projektuju na interaktivni zaslon koji može biti u formatu displeja, pametne table ili interaktivnog projektora. Učenici imaju mogućnost da dodirnu, odaberu, povuku i upravljaju informacijama na zaslonu, ali i da se aktivno uključe preko svojih uređaja bez obzira da li je nastava u učionici ili se dešava na daljinu.

Ne postoji alternativa interaktivnom obrazovanju, niti korištenju tehnologije radi uvođenja obrazovanja na daljinu. IMTEC već preko 10 godina sarađuje sa velikim brojem nastavnika i rukovodilaca obrazovnih ustanova u Bosni i Hercegovini na uvođenju interaktivne nastave. Na stotine isporučenih pametnih tabli, displeja i projektora uz softver za interaktivno učenje i učenje na daljinu garancija su da u nama imate pravog partnera za uvođenje novih tehnologija u obrazovni proces. 

Više o novim tehnologijama u obrazovnom procesu koje vam nudi IMTEC, možete  PROČITATI OVDJE .