Napredna pretraga

Prema kategorijama

Nije dostupan izbor u ovoj grupi

Brend

Po cijeni

5.595,00 KM - 5.610,00 KM
HAPPY WEEK AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

INTERAKTIVNO UČENJE

518 Pregleda 0 Liked

U modernom dobu savremena tehnologija dala je značajan doprinos razvoju obrazovanja. Tradicionalni način izvođenja nastave postaje prošlost uz SMART (interaktivne) table za učenje koje su veoma jednostavne za korištenje. Sve što trebate je projektor i da panel povežete USB i HDMI kablom na laptop ili PC računar i otvorite nove mogućnosti prezentovanja i usvajanja znanja.

Iskoristite promotivne cijene do isteka zaliha i priuštite jednostavno i savremeno sticanje znanja na velikoj touch površini.

IMTEC vam pored opreme nudi uslugu montaže i instalacije interaktivne opreme, te besplatnu edukaciju za korištenje interaktivnih pomagala u nastavi. Osim toga, IMTEC servisni tim posjeduje stručno znanje za servis projektora, te u svojoj ponudi ima zamjenske lampe za projektore svih vodećih proizvođača.

Akcijsku ponudu pogledajte  OVDJE Za dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail prodaja@imtec.ba ili brojeve telefona 033 688 001, 033 688 002.