SKUTERI -17%
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

KOMPANIJA IMTEC USPJEŠNO PROVELA EDUKACIJU ZA INTERNE AUDITORE STANDARDA ISO 9001:2015

1592 Pregleda 0 Liked

Kompanija IMTEC je prepoznala potrebu i važnost uvođenja ISO 9001:2015 standarda koji će dodatno doprinijeti povećanju općeg zadovoljstva krajnjih korisnika IMTEC usluga. U svojim aktivnostima na tom putu proveli smo edukaciju internih auditora sistema upravljanja kvalitetom.

Standard ISO 9001:2015 potvrđuje uspješnost implementacije sistema upravljanja kvalitetom (QMS, eng. Quality Management System) za ispunjavanje zahtjeva korisnika i povećanje njihovog zadovoljstva, uz poštovanje zakonske regulative i svih zahtjeva ovog standarda. Prepoznavši važnost ISO 9001:2015 standarda, IMTEC radi na usklađivanju aktivnosti internih procesa sa zahtjevima i potrebama svojih korisnika. 

Uvodeći ISO 9001:2015 standard, IMTEC će dodatno povećati efikasnost i produktivnost svojih usluga i na ovaj način će, svojim postojećim i novim korisnicima, unaprijediti kvalitet usluga, kao i njihovo zadovoljstvo isporučenim uslugama. 

U ovoj fazi, implementacije ISO 9001:2015 standarda, svoj doprinos dao je i Biznis centar Općine Ilijaš, te im se ovom prilikom zahvaljujemo na ustupljenom prostoru za provođenje aktivnosti IMTEC-a, kao i na ukazanoj podršci i saradnji.