POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

LEVOIT PREČIŠĆIVAČ ZRAKA MISLI NA VAŠE ZDRAVLJE

1259 Pregleda 0 Liked

Da li bi voljeli da u vašem domu uvijek stanuje svjež i čist zrak? Činjenica je da je kvalitet zraka od iznimne važnosti za zdravlje čovjeka. Sve što onečišćuje zrak može imati ozbiljan uticaj na ljudsko zdravlje, a zrak u vašem domu može biti podjednako zagađen kao i onaj vani. 

Svjesni važnosti čistog zraka za vaše zdravlje želimo da vas upoznamo sa lako prenosnim i kompaktnim Levoit prečišćivačem zraka LV-H132XR koji dolazi sa True HEPA filterom. Ovaj uređaj garantuje snažno prečišćavanje zraka, a pri tome je jednostavan za upotrebu, dok će se  svojim dizajnom uklopiti u bilo koji prostor da ga postavite. 

U toku zime zagađenost zraka dostiže najveći stepen zagađenja, jer sadrži velike koncentacije aeropolutanata, kao što su PM2.5 i PM10 čestice, natrij dioksid NO2, sumpor dioksid SO2, ugljen monoksid i dr. Česte magle i smog postali su neizbježna pojava tokom zimskog perioda što sprječava redovno provjetravanja životnog prostora. Uz pomoć Levoit prečišćivač zrak u vašem domu će da bude zdraviji i čišći u odnosu na zrak napolju.

Prečišćivač LV-H132 ne koristi UV ili jone koji proizvode mjerljivo učešće ozona u zraku i time ga čine nečistim. Ovaj uređaj posredstvom True HEPA filtera filtrira čestice u zraku veličine 0,3 µm (mikrometra) i uklanja oko 99,97% alergena iz zraka, eliminiše prisustvo polen, plijesni, grinje, kao i perut kućnih ljubimaca. Filter s aktivnim ugljenom  koji dolazi sa ovim modelom prečišćivača izvrsno uklanja neugodne mirise i dim. Za besprijekoran rad i kvalitetniji zrak, filtere je preporučljivo zamijeniti svakih 6 mjeseci.

Rukovanje uređajem je jednostavno i tu na raspolaganju imate 5 osnovnih funkcijskih tipki, dok za regulisanje rada prečišćivača možete izabrati 3 načina rada ili brzine. Načini rada su prilagođeni uslovima kojim trebate prilagoditi rad uređaja, gdje možete izabrati nisku, srednju i visoku brzinu rada. Prečišćivač tokom noći možete podesiti na najnižu brzinu rada koja neće stvarati buku (36 bd), a pri tome ćete udisati svjež zrak. Prigušenu svjetlost koju uređaj emituje u noćnim uslovima vam može poslužiti i kao lampa. Od ostalih karakteristika uređaja izdvojit ćemo:

  • Dimenzije: 20x20x32 cm
  • Potrošnja energije: 28W
  • Napajanje: AC 120V, 60 Hz
  • Radna temepratura: -10° - 40°C
  • Nivo buke: ≤ 50 bd

Cijena ovog uređaja je 189,00 KM. Isporuka na adresu je besplatna. Svoju narudžbu izvršite  OVDJE . Cijelu ponudu za Levoit prečišćivače zraka možete pogledati OVDJE. Za dodatne informacije kontaktirate nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili pišite na e-mail webprodaja@imtec.ba.