HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

MI TRUE BEŽIČNE SLUŠALICE: BEZ ŽICA, BEZ OGRANIČENJA

250 Pregleda 0 Liked

Otkrijte nove mogućnosti i oslobodite se ograničenja koja nameću žičane slušalice sa Xiaomi Mi True bežičnim slušalicama. Mi True slušalice odlikuje visokokvalitetni zvuk, intuitivno upravljanje, kao i automatsko uključivanje i automatsko povezivanje. Ove slušalice koriste potpuno bežični dizajn, stvarajući novo i oslobođeno iskustvo prilikom slušanja. Iako na oko male slušalice, zvuk koji reprodukuju neće vas ostaviti ravnodušnim. 

Ove slušalice osigurat će vam puni zvuk širokog spektra i prirodno uravnoteženu frekvenciju sa 7 mm neodimijskim magnetom i zvučnikom presvučenim titanom. Mi True podržavaju AAC kodak, što osigurava izvorni zvuk i idealne su za slušanje muzike. Slušalice su opremljene visoko osjetljivim mikrofonima koji inhibiraju pozadinsku buku, tako da će zvuk tokom realizacije poziva biti jasan i čist za sve učesnike istog. 

Pametno upravljanje slušalicama je vrlo jednostavno, sve što trebate je da dvaput dodirnete iste i time aktivirate svog glasovnog asistenta. Za pokretanje muzike ili za odgovor na telefonski poziv potreban je samo jedan dodir prsta.

Ukoliko imate dolazni telefonski poziv jednostavno uklonite jednu slušalicu i time ćete se automatski prebaciti u jednostrani način razgovora ili prilikom slušanja muzike jednu slušalicu možete dati prijatelju i zajedno uživati u omiljenoj muzici. Mi True slušalice imaju integrisani infracrveni senzor, uz pomoć kojeg slušalicama daje do znanja kada ih nosite. Zahvaljujući ovom senzoru možete uštedjeti na potrošnji baterije jer kada uklonite slušalicu iz uha senzor to prepoznajte i automatski pauzira aktivnost koja se odvija na istim.

Ponudu za Xiaomi Mi True bežične slušalice možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0080 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba.