POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

MOBITEL XIAOMI POCO X3 NFC: ZA VRHUNSKO ISKUSTVO U IGRAMA

347 Pregleda 0 Liked

Toliko uživate u igrama da i kada ste u pokretu ne možete, a da ne pređete jedan nivo dok čekate prijatelje. Brend Xiaomi u svojoj ponudi ima mobitel Mi Poco X3 NFC koji donosi inovacije za vrhunsko iskustvo u igrama, čak i kada ste u pokretu. Nevjerovatni Qualcomm Snapdragon 723G procesor, izuzetna fluidnost i brzina, izdržljiva baterija osnovni su preduslovi za vrhunske rezultate. 

Oznaka ''G'' uz procesor je prvi uočljivi podataka na koji ćete naići prilikom upoznavanja sa karakteristikama ovog mobitela i upućuje na snažne igračke performanse koje donosi Snapdragon. Procesor se može pohvaliti izvanrednom obradom grafike i naprednim Al računalnim mogućnostima. Poco X3 donosi ultra visoku brzinu osvježavanja do 120 Hz, što će rezultirati primamljivom glatkoćom, jer ekran s brzinom osvježavanja od 120 Hz može prikazati do 120 sličica u sekundi. Ono što će za vašu igru imati veliki značaj je i brzina uzorkovanja od 240 Hz i brzina povratne informacije od 4,16ms.

Ovaj model krasi prostrani 6,67'' FHD + DotDisplay i dvostruki stereo zvučnici, kao i precizno podešene 4D vibracije, uz koje ćete imati osjećaj za potez koji ste odigrali (ubrzanje, pucanje, sprint). Da biste imali dovoljno snage za igru pobrinut će se velika baterija od 5160 mAh, koja jednim punjenjem može podržati 10 sati igre, 17 sati videozapisa i 153 sata slušanja muzike. Baterija podržava tehnologiju brzog punjenja (100% punjenja za 65min), a četverostruka kamera će udovoljiti svim vašim kreativnim potrebama (64MP + 13MP + 2MP + 2MP) + 20MP selfie kamera.

Ponudu za Xiaomi Poco X3 NFC možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.ba.