DNEVNA AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

NIKON COOLPIX P1000: NEVJEROVATAN ZOOM

397 Pregleda 0 Liked

Zamislite da možete zumirati izvan dosega standardnih telefoto leća kako biste uhvatili ne samo mjesec, već i sve neravnine na njegovoj površini. Za ovo vam nije potreban teleskop, već jedinstvena Nikon COOLPIX P1000 kamera, koja dolazi sa najekstremnijim zoom-om ikada. 

Ovaj model od drugih se izdvaja po nevjerovatnoj snazi zoom-a koja nalikuje teleskopu. NIKKOR ED staklena leća ekvivalentna 3000mm je najmoćnija leća ikada korištena na fotoaparatu COOLPIX što doprinosi novim mogućnostima snimanja. Ova kamera koristi sistem optičkog snimanja vibracija sa dvostrukim otkrivanjem što utiče na stabilizaciju pokreta.

Svoju kreativnost istaknite stvarajući 4K Ultra HD (3840 x 2160 u 30p) sadržaje sa stereo zvukom. Za veću kontrolu vaših videozapisa, manuelni način rada omogućava vam podešavanje fokusa i ekspozicije. Kompaktni dizajn koji odlikuje Nikon COOLPIX doprinosi lakom rukovanju fotoaparatom kao i upravljačkim prstenom koji osigurava intuitivno podešavanje fokusa u MF načinu, balansu bijele ili ISO u AF načinu. Dok Snapback dugme će vam biti od koristi prilikom zoomiranja. COOLPIX P1000 dolazi sa 3.2'' LCD ekranom od 921 000 tačaka koji nudi izvrsno komponovanje i reprodukciju, dok opcija Vari-angle vam omogućuje da sa lakoćom kadrirate snimke iz nezgodnih visokih ili niskih uglova. Kreirani sadržaj sa fotoaparata možete poslati na vaš pametni telefon uz pomoć Nikon aplikacije SnapBridge. 

Ponudu za Nikon COOLPIX P1000 možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirate nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba.