POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

NOVO U PONUDI: HISENSE TELEVIZORI

715 Pregleda 0 Liked

Ukoliko ste još uvijek u potrazi sa idealnim televizorom koji će vam osigurati takav kvalitet slike uz koji ćete osjetiti sve nijanse i uhvatite sve detalje, onda neka vaš izbor budu televizori brenda HISENSE.

IMTEC je svoju ponudu televizora obogatio upravo HISENSE televizorima. Riječ je o novom brendu koji dolazi i na naše tržište.

Hisense brand daje veću vrijednost svakodnevnom iskustvu gledanja televizije, te najnovijim tenologijama pomjera granice dizajna i kvalitete. Modeli donose širok raspon boja, veliku rezoluciju i sjajne detalje na ekranu. 

Za svaki kupljeni HISENSE televizor dobivate i 5 godina garancije (2+3 godine garancije). Da bi produžili garanciju, potrebno je za kupljeni uređaj izvršiti online registraciju OVDJE .

Kompletnu ponudu HISENSE televizora možete pogledati  OVDJE , a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.ba.