KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

NOVO U PONUDI: MIDEA BIJELA TEHNIKA ZA NOVO DOBA

399 Pregleda 0 Liked

Imate potrebu za vrhunskom tehnologijom, modernim dizajnom i velikim izborom vrhunskih aparata bijele tehnike? Nudimo vam po prvi put premium i standard proizvode vodećeg svjetskog proizvođača potrošačkih aparata i bijele tehnike Midea Group. Inovacija je jedna od osnovnih Mideinih vrijednosti.

Midea nudi kućne i komercijalne uređaje kao što su mašine za pranje i sušenje veša, kuhinjske aparate, rashladne uređaje. U svom portofoliu Midea ima jedan od najširih asortimana proizvoda, od proizvoda za masovno tržište do premium robe.

Ono što čini Mideu posebnom jesu vrhunski kvalitet, moderan dizajn premium proizvoda kao i inovativni pristup skaladištenja namirnica. Osim tehnološke inovativnosti i kvalitete, iznimno je bitan i dizajn uređaja, te ugodnost upotrebe. Tome svjedoči preko 119 međunarodnih nagrada među kojima su RedDot (Njemačka), IF design award (Njemačka) i IDEA (USA).

Našu ponudu Midea bijele tehnike pogledajte OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas putem besplatne info linije 0800 223 38  ili putem e-maila webprodaja@imtec.ba.