LAPTOP + RUKSAK
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

OSVOJITE CANYON GAMING HEADSET CND-SGHS3

158 Pregleda 0 Liked

Upotpunite svoj gaming kutak odličnim Canyon CND-SGHS3 gaming slušalicama, koje upravo imate priliku osvojiti! Nagrada će najviše razveseliti sve vas koji uživate u maratonskim igrama, jer ove slušalice pored kristalno jasnog zvuka, donose i nevjerovatnu udobnost za koju je zadužena memorijska pjena u jastučićima za uši, koji će se prilagoditi obliku vaše glave i ušiju.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri:

  1. Zapratite IMTEC Instagram stranicu OVDJE i lajkate post nagradne igre,
  2. Objavite fotografiju vašeg najdražeg uređaja (javno) na vašem instagram profilu uz tag imtec profila (@imtec_ba) i hashtag #imtec,
  3. Označite jednu osobu u komentaru koju bi ova nagrada obradovala.

Nagradna igra traje do 13. 9. 2021. godine i vrijedi za područje Bosne i Hercegovine. Jednog dobitnika ili dobitnicu koji budu ispunili navedene uslove ćemo proglasiti dan poslije. Svim učesnicima želimo puno sreće, a neke od vaših fotografija objavit ćemo kao story na našem profilu! 

* * * REZULTATI NAGRADNE IGRE

Dragi učesnici nagradne igre,

Najviše sreće u nagradnoj igri imala je Anita Mehičić (@anitamehicic). Dobitnica je ispunila uslove nagradne igre. Ovim putem joj čestitamo i molimo da nam se javi u inbox radi preuzimanja nagrade. Svim ostalim učesnicima nagradne igre se zahvaljujemo na podijeljenim fotografijama i želimo puno sreće u narednoj nagradnoj igri. 

*** Napomena: Organizator će preuzeti sve potrebne mjere da osigura zaštitu ličnih podataka, zaštitu od gubitka, zloupotreba, neovlaštenog razotkrivanja, izmjene i/ili distribucije u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka u Bosni i Hercegovini. Učesnici nagradne igre saglasni su da Imtec d.o.o. Sarajevo, obrađuje i objavljuje njihove lične podatke navedene u ovoj nagradnoj igri te se njima koristi u marketinške i promotivne svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom. Imtec d.o.o. Sarajevo će navedene lične podatke koristiti za:

  • Kontaktiranje učesnika radi dogovora oko dostave nagrade,
  • Dostavljanja nagrade učesniku,
  • Promotivne i marketinške svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom.