ASORTIMANSKI KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

OSVOJITE COLMI SKY 5 SMART SAT

220 Pregleda 0 Liked

Svoj urbani stil upotpunite s Colmi Sky 5 sportskim smart satom, koji možete osvojiti ukoliko budete učestvovali u nagradnoj igri. Iako će se svojim dizajnom uklopiti u svaku priliku, vaš novi pametni asistent uklopit će se i u sve vaše aktivnosti. Bilo da uživate u biciklizmu, trčanju, planinarenju i slično, ovaj sat bilježit će pređeni put, otkucaje srca, potrošnju kalorija, kao i još mnogo toga.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri:

  • Zapratite IMTEC Instagram stranicu OVDJE i lajkate post nagradne igre,
  • Uslikajte vaš najdraži uređaj i objavite fotografiju (javno) na vašem instagram profilu uz tag imtec profila (@imtec_ba) i hashtag #imtec,
  • Označite jednu osobu u komentaru koju bi ova nagrada obradovala.

Nagradna igra traje do 13. 7. 2022. godine i vrijedi za područje Bosne i Hercegovine. Jednog dobitnika ili dobitnicu koji budu ispunili navedene uslove proglasit ćemo dan poslije. Svim učesnicima želimo puno sreće, a neke od vaših fotografija objavit ćemo kao story na našem profilu! 

* * * REZULTATI NAGRADNE IGRE

Dragi učesnici,

Najviše sreće u nagradnoj igri imala je Zijada Dada (@zijadadadaa). Ovim putem joj čestitamo i molimo da nam se javi u inbox radi preuzimanja nagrade. Svim ostalim učesnicima nagradne igre se zahvaljujemo na učešću i želimo puno sreće u narednoj nagradnoj igri.                                     

* * *Napomena: Organizator će preuzeti sve potrebne mjere da osigura zaštitu ličnih podataka, zaštitu od gubitka, zloupotreba, neovlaštenog razotkrivanja, izmjene i/ili distribucije u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka u Bosni i Hercegovini. Učesnici nagradne igre saglasni su da Imtec d.o.o. Sarajevo, obrađuje i objavljuje njihove lične podatke navedene u ovoj nagradnoj igri te se njima koristi u marketinške i promotivne svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom. Imtec d.o.o. Sarajevo će navedene lične podatke koristiti za: 

  • Kontaktiranje učesnika radi dogovora oko dostave nagrade, 
  • Dostavljanja nagrade učesniku, 
  • Promotivne i marketinške svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom.