POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

OSVOJITE D-LINK MESH WI-FI SISTEM

1035 Pregleda 0 Liked

Da li ste spremni za još jednu vrijednu nagradu. Ovoga puta imate priliku osvojiti D-Link Mesh Wi-Fi COVR-1103/E sistem. Nagrada će najviše obradovati sve vas koji imate poteškoće sa lošim Wi-Fi signalom u svome domu. Ovaj uređaj u vidu 3 paketa osigurat će bežičnu povezanost visokog kvaliteta u svakom dijelu vašeg doma.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri:

  1. Lajkajte IMTEC Facebook stranicu OVDJE
  2. Lajkajte i podijelite objavu nagradne igre,
  3. U komentaru označite prijatelja koji bi također želio da osvoji ovu nagradu.

Nagradna igra traje do 12. 4. 2021. godine i vrijedi za područje Bosne i Hercegovine. Jednog dobitnika ili dobitnicu koji budu ispunili navedene uslove ćemo proglasiti dan poslije. Svim učesnicima želimo puno sreće! 

* * * REZULTATI NAGRADNE IGRE

Dragi učesnici nagradne igre,

Najviše sreće u nagradnoj igri imao je Zlatan Ahmetasević. Dobitnik je ispunio uslove nagradne igre. Ovim putem mu čestitamo i molimo da nam se javi u inbox radi preuzimanja nagrade. Svim ostalim učesnicima nagradne igre želimo puno sreće u narednoj nagradnoj igri.

*** Napomena: Organizator će preuzeti sve potrebne mjere da osigura zaštitu ličnih podataka, zaštitu od gubitka, zloupotreba, neovlaštenog razotkrivanja, izmjene i/ili distribucije u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka u Bosni i Hercegovini. Učesnici nagradne igre saglasni su da Imtec d.o.o. Sarajevo, obrađuje i objavljuje njihove lične podatke navedene u ovoj nagradnoj igri te se njima koristi u marketinške i promotivne svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom. Imtec d.o.o. Sarajevo će navedene lične podatke koristiti za:

  1. Kontaktiranje učesnika radi dogovora oko dostave nagrade,
  2. Dostavljanja nagrade učesniku,
  3. Promotivne i marketinške svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom.