ASORTIMANSKI KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

PANZERGLASS: PRODUŽITE VIJEK TRAJANJA VAŠEM UREĐAJU

276 Pregleda 0 Liked

Zaobiđite skupe popravke i produžite životni vijek vašem uređaju zahvaljujući PanzerGlass-u. Riječ je o vodećem asortimanu na tržištu kada je u pitanju zaštita uređaja bez obzira radi li se o vašem vlastitom mobitelu ili više uređaja za međunarodna poslovna rješenja.

PanzerGlass na globalnom tržištu prepoznatljiv je po proizvodnji proizvoda kao što su štitnici za ekrane, navlake za mobitele, maske za telefone, zaštita za PC, štitnici za satove, kablovi za punjenje i rješenja za čišćenje ekrana. Glavni zadatak PanzerGlass zaštitnika ekrana je da zaštiti ekran od udaraca, ali i da krajnji korisnik ima pozitivno iskustvo, tako što zaštita za ekran neće negativno uticati na funkcije i upotrebljivost uređaja.

PanzerGlass zaštitna stakla odlikuje debljina od najmanje 0,4 mm i mogu izdržati značajan udar, a čak i ako se pokvari, originalni ekran će održati netaknutim, jer ova stakla apsorbuju udarce. PanzerGlass zaštitna stakla također su opremljeni i slojem protiv razbijanja, pa tako i kada se razbiju i dalje će biti u jednom komadu što olakšava uklanjanje bez bojazni da ćete se posjeći prilikom uklanjanj ostataka stakla. Još jedna značajna karakteristika je i to što se vrlo lako apliciraju na željeni ekran, tako da to možete uraditi i sami.

U našoj ponudi možete pronaći sve što je potrebno vašem uređaju, a kompletnu ponudu PanzerGlass proizvoda pogledajte OVDJE. Za više informacija kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od IMTEC poslovnica