ASORTIMANSKI KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

PHILIPS AMBILIGHT TELEVIZORI: 5 GODINA GARANCIJE

310 Pregleda 0 Liked

Gledanje omiljenih sadržaja na televizoru postaće još uzbudljivije sa Philips Ambilight televizorima. Tehnologija Ambilight donosi dinamičnu svjetlosnu čaroliju u vaš prostor. LED diode smještene na rubovima televizijskog ekrana emituju boju sa ekrana na zid u stvarnom vremenu. Odaberite jedan od Philips Ambilight televizora iz naše ponuda i uživajte u 5 godina bezbrižnog korištenja i uživanja u sadržaju.

Ukoliko u promotivnom periodu od 15.5. do 15.7.2022. godine kupite jedan od Philips Ambilight televizora, na osnovne 2 godine garancije Philips vam poklanja još dodatne 3 godine, što je ukupno 5 godina produžene sigurnosti. Da biste produžili garanciju svom novom televizoru potrebno je da registrujete uređaj u roku od 30 dana od dana kupovine (datuma na računu). Registraciju možete izvršiti   OVDJE  .  

Ponudu za Philips televizore možete pogledati OVDJE, a za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na besplatni info broj 0800 223 38, na e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od IMTEC poslovnica.