NIKON FOTOAPRATI I OBJEKTIVI
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

POZIV NA BESPLATNU EDUKACIJU: FAST FORWARD EDU SUMMIT 2020

1671 Pregleda 0 Liked

IMTEC kao ovlašteni zastupnik Smart technologies – lidera u rješenjima za obrazovanje, poziva Vas da upoznate vrhunske kombinacije za profesionalno učenje brzo, koristeći najnovije edukacijske mogućnosti.

SMART dugi niz godina radi dizajnirajući hardverska i softverska rješenja koja zajedno rade na stvaranju dinamičnih interaktivnih okruženja. U sferi obrazovanja SMART tehnologija omogućava nastavnicima, učenicima i timovima da uče i sarađuju na inovativne načine, nadahnjujući napredak - od poboljšanih rezultata učenja do unaprijeđivanja poslovnog uspjeha.

Pozivamo vas da nam se pridružite  29. i 30. jula 2020. na FAST FORWARD EDU SUMMIT-u!

Zašto?

  • Istražite nove, odvažne ideje za dostizanje boljih rezultata za učenje i pripremite se za rješavanje izazova u on-line nastavi.
  • Saznajte od nastavnika i vođa koji uspješno planiraju – učite iz njihovog iskustva i krenite sa konkretnim idejama za svoje učionice.
  • Zacrtajte put naprijed za rješavanje izazova sa angažmanom učenika, on-line ocjenjivanjem i saznajte još mnoštvo ideja za realizaciju on-line nastave.
  • Uz to otkrijete najbolje izvore ideja za nastavu, lekcije, pedagoške ideje, obuku i još više toga što ćete učiniti zajedno kako biste napravili svoju vlastitu kombinaciju za online nastavu!

Registrirajte se za besplatni edukacijski samit – učestvujte u interaktivnom online iskustvu za nastavnike, lidere u edukaciji i sve one koji investiraju u budućnost obrazovanja.

 

Registrujte se OVDJE.