POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

PRINT RJEŠENJA: PRODAJA ILI NAJAM SHARP KOPIR APARATA

464 Pregleda 0 Liked

Ukoliko vaše poslovanje zahtijeva veliku količinu printanih stranica, to najčešće rezultira velikim novčanim troškovima, ali i oduzima dosta vremena vašem IT administratoru. Veliko opterećenje osjetit će i sektor nabavke kroz čestu nabavku odgovarajućih tonera ili servise vaših tonera, a o nekvalitetnom ispisu ne treba ni govoriti. Stoga u takvim okolnostima kao najbolje rješenje za vaše poslovanje nameće se rješenje centralizovanog printa.

IMTEC iz svoje ponude izdvaja dva rješenja za centralizovani print, koja uključuju Sharp kopir aparate. Sharp uređaje karakteriše multifunkcionalnost, tj. možete ih koristiti za printanje, skeniranje, kopiranje ili slanje faxa. 

  • RJEŠENJE I: uključuje prodaju, isporuku i puštanje u rad Sharp kopir uređaja koji su namijenjeni za veliki mjesečni obim printa (20 000+ kopija). Zbog tonera koji vam nude povoljnu cijenu ispisa jedne stranice, kao i povoljnih redovnih servisa kopir aparata, koji se rade poprilično rijetko, Sharp kopiri su odlično rješenje za vas. 

  • RJEŠENJE II: uključuje najam Sharp kopir aparata, koji su namijenjenu za veliki mjesečni obim printa. U ovoj ponudi vi plaćate samo broj isprintanih stranica, a u cijenu su uključeni toneri i redovni servisi kopir uređaja. 

S ovim rješenjem ili ponudom oslobođeni ste:

  • Troškova kupovine uređaja i amortizacije istog
  • Nabavke tonera
  • Nabavke rezervnih dijelova
  • Servisiranja uređaja
  • Skeniranje i slanje faxa se ne naplaćuje.

IMTEC je certificirani prodavač i serviser Sharp i Canon printera, multifunkcijskih i fotokopir uređaja. 

Za ponudu i sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 033 688 001, e-mail prodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od naših poslovnica.