17% na kompletan asortiman
Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

EPSON RIPS A3 MFP UREĐAJI: PRODUKTIVNI I EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI

26241 Pregleda 0 Liked

Prelazak na Epson printere bez zagrijavanja će smanjiti upotrebu energije i time smanjiti negativan uticaj štampanja na životnu sredinu.

Činjenica je da se suočavamo s globalnom klimatskom krizom. Istraživanja predviđaju da ćemo uskoro vidjeti drastične promjene u ekološkim sistemima naše planete, ukoliko se stvari ne promijene. Pređimo na tehnologiju bez zagrijavanja. Ukoliko svako od nas učini malu pozitivnu promjenu, ona može imati ogroman uticaj na okruženje u kojem živimo. 

Naše stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom stoji vam na raspolaganju prilikom implementiranja print rješenja u vaš radni prostor. S IMTEC-om, kao ovlaštenim partnerom za prodaju Epson proizvoda dobijate:

  • Usluge ovlaštenog servisa
  • Originalni potrošni materijal
  • Punu tehničku podršku
  • Isporuku na adresu 
  • Probni period od 30 dana.

 POŠALJITE UPIT ZA PONUDU OVDJE

Prelazak na Epson printere bez zagrijavanja će smanjiti upotrebu energije i time smanjiti negativan uticaj štampanja na životnu sredinu. Upravo zbog ovog Epson Inkjet RIPS MFP printeri su ekološki prihvatljivi, jer smanjuju uticaj ispisa dokumenata na životnu sredinu u odnosu na laserske printere. 

Prednosti tehnologije bez zagrijavanja: 

  • Manja potrošnja štedi energiju i novac 

Epsonova tehnologija bez topline upotrebljava do 83 % manje energije, jer printerima uz tu tehnologiju nije potrebna toplina za zagrijavanje. S obzirom na to da tintni printeri nemaju grijaću jedinicu za zagrijavanje, rezultat je značajno manja potrošnja struje.

  • Manje zamjenskih dijelova, manji utjecaj na okoliš

Laserski printeri obično imaju više potrošnog materijala te, u mnogim slučajevima, zahtijevaju povremenu zamjenu bubnja, remena za prijenos i grijača. Zahvaljujući tehnologiji bez topline, Epsonovi tintni printeri stvaraju do 96 % manje iskorištenog potrošnog materijala nego laserski printeri. 

  • Uštedite vrijeme ispisivanjem pri dosljedno visokoj brzini

Tehnologiji bez zagrijavanja nije potrebna toplina za zagrijavanje prilikom uključivanja printera ili buđenja iz stanja mirovanja. To znači da odmah možete započeti s ispisom iz stanja pripravnosti, što je za 50 % brže u odnosu na laserske printere.

  • Manje intervencija povećava produktivnost

Konstrukcija tintnih printera tvrtke Epson bez zagrijavanja podrazumijeva manji broj dijelova koji su podložni kvaru, što smanjuje broj potrebnih intervencija.

  • Visoki učinak tinte

Zahvaljujući Epsonovoj jedinstvenoj tehnologiji RIPS, ispisujte do 86.000 jednobojnih stranica ili 50.000 u boji bez zamjene bočica s tintom.

Trebate ponudu ili dodatne informacije?

 KONTAKTIRAJTE NAS OVDJE!