HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

PROFESIONALNI SKENERI ZA KNJIGE

307 Pregleda 0 Liked

Jedna od djelatnosti Imtec d.o.o. je prodaja skenera i rješenja za digitalizaciju papirne dokumentacije. Kao ovlašteni partner Image Access profesionalnih skenera širokog formata WideTec i Bookeye u mogućnosti smo našim klijentima ponuditi i primijeniti najnovija rješenja iz oblasti skeniranja i digitalizacije.

Brojni univerziteti, nacionalni arhivi, biblioteke, javne ustanove (općine, sudovi, pošte i sl.) suočavaju se sa problemom kako papirnu građu, knjige, razne historijske dokumente, časopise, brošure, novine, ugovore, povelje, karte, plakate itd. sačuvati, a u isto vrijeme staviti na raspolaganje svima onima koji imaju potrebu za tim materijalima, bilo da ih žele koristiti za naučne radove, posao, razna istraživanja, edukaciju itd. Digitalizacija je logično rješenje.

Imtec d.o.o. nudi usluge stručnog konsultanta i pomoć pri:

  1. Odabiru skenera i softwera
  2. Implementaciji rješenja
  3. Obučavanju i uvođenju korisnika u rad
  4. Servisu i tehničku post prodajnu podršku.

Bookeye® 5 V2 je potpuno redizajniran, ergonomski bolji i lakši za rukovanje od prethodnih Bookeye 4 modela. Nudi maksimalnu efikasnost u cijelom procesu skeniranja. Modularni koncept mu omogućava jednostavnu nadogradnju sa Basic modela, na verziju Kioska ili Professional, u zavisnosti od budžeta i potreba korisnika.

Skener knjiga Bookeye® 5 V2 sada skenira brže i daje rezultate digitalnih slika najvišeg kvaliteta, istovremeno nudeći pametne nove funkcionalnosti. Ovaj skener je profesionalno tehnološko rešenje za digitalizaciju, a ne samo foto-senzor montiran na skupocjenom okviru. Posebno je dizajniran i projektovan kao skener knjiga za samoposluživanje, formata 14% veće od A2 (460 X 620 mm) sa intuitivnim softverom koji je ugrađen u operativni sistem skenera.

Instalacija skenera je tako jednostavna, da ćete skenirati u roku od nekoliko minuta, nakon što ga izvadite iz kutije. Bookeye® 5 V2 je savršen za biblioteke, arhive, kancelarijski rad, škole i univerzitete, javne ustanove, sudove itd.

U našoj ponudi dostupna su tri modela Bookeye 5 V2 skenera za knjige:

  • BASIC: Početni model nudi istu funkcionalnost i brzinu skeniranja kao i ostali nivoi uz najnižu moguću cijenu.
  • KIOSK: Ovaj model uključuje sve funkcionalnosti osnovnog modela plus aplikaciju Scan2Pad za skeniranje i rad s bilo kojim mobilnim uređajem, nožnim prekidačem i garancijom punog pokrića.
  • PROFESSIONAL: Ovaj model uključuje sve funkcionalnosti osnovnog modela, ali ima veću rezoluciju od 600 dpi i klijentski interface za softver nezavisnih proizvođača koji zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Uključuje i nožni prekidač i garanciju pune pokrivenosti.

Kompletnu ponudu možete pogledati OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas putem besplatne info linije 0800 223 38 ili nam pišite na e-mail webprodaja@imtec.ba.