ASORTIMANSKI KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SAMSUNG GALAXY A53: FILMSKI PRIKAZ VAŠEG SVIJETA

225 Pregleda 0 Liked

U potrazi ste za mobitelom koji bi ispunio vaše želje i potrebe? Isprobajte fenomenalni Samsung Galaxy A53! Ovaj mobitel dolazi sa 6,5 inčnim ekranom na kojem ćete moći gledati šta god poželite, a uz to je modernog i laganog dizajna prilagođen da odlično leži u ruci. 

Omiljene sadržaje ispratite na AMOLED ekranu od 120Hz i uvjerite se kako se riječ „glatko” može koristiti da opiše iskustvo gledanja sa manje zamućenosti, a više detalja i živopisnog kontrasta. 

Ljubitelji dobre fotografije mogu uživati u višestrukim kamerama koje vaše fotografije podižu na viši nivo. Za oštrije, jasnije snimke i fotografije tu je OIS kamera od 64MP, svoj ugao gledanja proširit ćete uz Ultraširoku kameru (12MP), fokus ćete prilagoditi uz Dubinsku kameru (5MP) i približiti se pojedinosti uz Makrokameru (5MP). Uz OIS snimajte poput profesionalca, jer Galaxy A53 snima videozapise uglađenije i bilježi finije detalje čak i u uslovima slabog osvjetljenja.

Galaxy A53 dolazi sa snažnom baterijom od 5000mAh, što će osigurati da još više vremena uživate u gledanju sadržaja na društvenim mrežama i igranju igrica. Svoj novi Galaxy A53 napunit ćete brzo sa superbrzim punjenjem do 25W, koji omogućava i štednju energije kako bi se poboljšale cjelokupne performanse baterije.

Sa ocjenom IP67 za otpornost na vodu i prašinu, Galaxy A53 će podnijeti da bude zaronjen u vodi i do jedan metar dubine do 30 minuta. Uz dodatnu zaštitu Gorilla Glass 5, vaš uređaj je sada otporniji i manje sklon grebanju.

Ponudu za Samsung Galaxy A53 možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38, e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite vama najbližu IMTEC poslovnicu.