DNEVNA AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SKENERI ŠIROKIH FORMATA: IMAGE ACCESS GmbH

532 Pregleda 0 Liked

Razvojem tehnologije uveliko je olakšano i poslovanje, naročito sa aspekta kreiranja i rada sa dokumentima u elektronskom obliku. Kompanijama je veoma bitno da u svom poslovnom okruženju posjeduju uređaje koji će njihove dokumente učiniti lako dostupnim i sačuvati ih od propadanja. Prvi korak je svakako digitalizacija sadržaja, koja podrazumijeva nešto više od običnog skenera.

Našu ponudu smo obogatili sa profesionalnim skenerima renomiranog njemačkog proizvođača Image Access GmbH. Ovi skeneri su idealno rješenje ukoliko želite kreirati digitalni sadržaj ili digitalizovati već postojeći. 

Image Access skeneri namijenjeni su ustanovama poput: arhiva, biblioteka, vlada, obrazovnih ustanova, ali mogu dati i veliki doprinos u oblasti industrijskog poslovanja, jer sa njima možete digitalizovati originale širokog formata širine do 60-inča pomoću ravnih skenera, skenera za uvlačenje listova, skenera za knjige, dupleks skenera i jedinstvenog umjetničkog skenera za umjetničke slike i predmete WideTEK 36 ART. 

WideTEK 36 ART je skener iz kategorije skenera za umjetničke slike i predmete. Sa ovim skenerom možete jednostavno skenirati umjetnička djela, kao što su uljane i akrilne slike, akvareli, ugalj, pastelni crteži, mješoviti medijski kolaži i antički umjetnički predmeti, a sve to u rezoluciji od 600 dpi do formata od 914 x 1524 mm. 

Sa svojim WideTEK i Bookeye skenerima širokog formata, Image Access ima najširi portfelj proizvoda u industriji. Skeneri WideTEK i BookEye nude širok spektar namjene, te sa njima možete skenirati:

 • Mape, inžinjerske ili arhitektonske CAD crteže,
 • Postere u boji, displej grafike, ilustracije ili fotografije,
 • Novine, časopise ili kataloge,
 • Uvezane ili priheftane dokumente ugovora, računa i sl.,
 • 3D slike teksture tkanine, novčića, pločica, kamena, drveta i drugih površina,
 • Umjetničke slike i dijela,
 • Ili ako želite uraditi digitalizaciju vladinih kancelarija i registara, arhiva, kopija nacrta, osjetljive arhivske građe itd.

U našoj ponudi možete pronaći: 

 • Skenere širokih formata (do 60 inči)
 • Skenere za knjige i ukoričene dokumente,
 • Skenere za umjetničke slike i predmete,
 • Skenere za filmove, negative i slajdove.

Ukoliko imate određenih pitanja o ponudi, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 033 688 001, e-mail adresu prodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od naših poslovnica.