HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SLUŠALICE SA MIKROFONOM: MARVO 7.1 SURROUND GAMING

210 Pregleda 0 Liked

Uzbudljive trenutke igre doživite sa gaming slušalicama Marvo 7.1 surround, koje donose izvrstan kvalitet zvuka protkan moćnim basovima i jasnim visokim tonovima. Slušalice će dati veliki doprinos razgovoru sa suigračima, kao i jasnom zvuku koji će vam osigurati pravovremenu reakciju. Ove slušalice mogu biti sigurniji izbor, jer je riječ o žičanim slušalicama, za koje postoje mišljenja da su bolje kada je u pitanju emitovanje zvuka bez prekida.

Marvo 7.1 surround gaming slušalice pobrinut će se da vam osiguraju kvalitetan zvuk sa pojačanim efektima vibracije. Surround zvuk koji ih odlikuje posebno će doći do izražaja u napetim situacijama tokom igre, gdje ćete čuti i najmanji šum, kao i prepoznati pravac iz kojeg taj šum i dolazi. Ovaj model Marvo slušalice karakteriše:

  • Frekvencijski odziv: 20 Hz – 20 KHz
  • Osjetljivost zvučnika: 128 dB ± 3 dB
  • Veličina mikrofona: 4 x 1,5 mm
  • Osjetljivost mikrofona -42 dB ± 3 dB
  • Pozadinsko osvjetljenje: RGB
  • Podrška za OS: Windows 7 ili noviji.

Slušalice dolaze sa USB priključkom, a kabal dužine od 2,4 m omogućit će vam dovoljno prostora za ugodnu igru. Zahvaljujući daljinskom upravljaju, vrlo lako možete upravljati stepenom glasnoće ili upravljati komandama na mikrofonu.

Ponudu za gaming slušalice Marvo 7.1 surround možete pogledati OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na webprodaja@imtec.ba.