HITOVI MJESECA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

SMART TABLE: SETOVI ZA INTERAKTIVNU NASTAVU

360 Pregleda 0 Liked

Interaktivno učenje podrazumijeva oplemenjivanje nastave korištenjem naprednih tehnologija čime dokazano postiže kvalitetnije rezultate od tradicionalne nastave, uz neznatan utrošak vremena na privikavanje nastavnika i spremanja lekcija koje će uvijek biti dostupne. Touchscreen tehnologija pospješuje komunikaciju djece i odraslih u svim edukacijskim i poslovnim primjenama.

SMART pametne table godinama su najpopularnije na svjetskom tržištu. Jedinstvene inovacije interaktivne opreme kanadskog proizvođača su DViT tehnologija prepoznavanja dodira i površine bez loma svjetla, što ih čini idealnim za projekcije. 

SMART interaktivna tabla SBM 680-V ima dijagonalu radne površine od 77 inča ili gotovo dva metra. Radi u XGA rezoluciji od 1024 × 768 piksela. Dovoljno je velika za sve edukacijske i poslovne primjene, a dovoljno mala da stane svugdje. Uz interaktivnost dvostrukog dodira, dva učenika mogu raditi zajedno koristeći olovke, prste ili druge predmete. Korisnici pomoću prirodnih pokreta dodirom mogu rotirati, zumirati ili listati i birati sadržaj koji im je potreban. Ovaj model još uvijek možete pronaći u našoj ponudi, kao i njegovog nasljednika SBM X880

Za razliku od svog prethodnika SBM 680-V na kojem mogu raditi dva učenika, na SBM X880 uz interakciju s više dodira, više učenika može raditi zajedno ili samostalno sa prstima ili olovkom. Svaki centimetar površine je radni prostor za kolaboraciju – više učenika – više radnji. Radi u rezoluciji 4000 x 4000.

Kamere znaju kada korisnik prebacuje između prsta, šake ili olovke. Korisnik, također, može pisati olovkom, brisati dlanom i premještati predmete prstom, bez potrebe za pritiskom na tipke, pristupanjem menijima na ekranu ili zamjenom alata u ladici za olovke. Oba modela rade u kombinaciji sa projektorima UST ili ST.

Uz SMART uređaje korisnici dobivaju SMART Notebook Playes Basic i pretplatu na SMART Learning Suite koji kombinira predavanje, ocjenjivanje, saradnju učenika i softver zasnovan na igrama u jedan vrhunski obrazovni paket. Povezuje učenike, nastavnike i uređaje kako bi lekcije pretvorili u obogaćivanje iskustva učenja.

Iskoristite besplatni period od 45 dana i istražite mogućnosti ovog softvera  O V D J E 

Akcijsku ponudu za SMART interaktivne uređaje možete pogledati OVDJE, a za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefon 033 688 001 ili nam pišite na prodaja@imtec.ba.