BBI RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

STABILIZATOR ZHIYUN SMOOTH –XS: UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

180 Pregleda 0 Liked

Želite li svaki dragocjeni trenutak zabilježiti brzo i jednostavno? Bez zamorne instalacije, bez podešavanja ravnoteže, bez glomaznog prostora za pohranu, čak i bez potrebe za zamornim uređivanjem. Zhiyun stabilizator SMOOTH-XS sa kompaktnom veličinom i moćnim karakteristika učinit će vaše svakodnevno snimanje filmova pametnim i lakim. 

Smooth-XS stabilizator dolazi sa elegantnim dizajnom, a protuklizna guma kojom je presvučen doprinosi lakom rukovanju i ugodnom osjećaju prilikom držanja. Osigurava jednostavno upravljanje bez obzira bio vam u rukama ili ne. Fotografisanje ili snimanje možete započeti jednostavnim podizanjem dlana što je dovoljan znak za akciju, a teleskopska šipka od 260 mm pobrinut će se da dobijete više.  Komande na stabilizatoru omogućavaju vam da se za snimanje pripremite za svega nekoliko sekundi, gdje jednim klikom na Portretni način započinjete live streaming gdje god se nalazili.

Prilikom snimanje sve što trebate je da izaberete objekt snimanje i fokus će biti na istom sve dok ne odlučite drugačije. Veliki doprinos vašim sadržajima dat će i pametni način upravljanja i aplikacija ZY Cami koji nude mnoštvo ugrađenih predložaka sa ugrađenim pokretima, muzikom i drugim efektima.

Ponudu za Zhiyun stabilizator SMOOTH-XS možete pogledati OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na webprodaja@imtec.ba.