BBI RATE SVIMA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

STABILIZATOR ZHIYUN WEEBILL-S: MALENI DIV

162 Pregleda 0 Liked

Da biste snimili kvalitetan video, uz kameru, jako je važan i stabilizator koji će olakšati posao namještanja kamere u željeni položaj i pomoći da izbjegnete drhtave snimke. Brend Zhiyun je na tržište plasirao stabilizator Weebill-S, odličan i jednostavan za korištenje pri upotrebi DSLR i mirrorless fotoaparata. Zahvaljujući laganom tijelu i Sling načinu rada, Weebill-S donosi iskustvo snimanja bez napora. Unaprijeđeni algoritmi, inteligentni sistem ViaTouch 2.0, kao i modul za prijenos HD slike ultra niske latencije, je ono što je doprinijelo da ovaj stabilizator pomiče granice snimanja video sadržaja. 

Weebill-S dolazi sa novim motornim jedinicama i nadograđenim algoritmom visoke preciznosti, a koristeći ga u kombinaciji sa npr. Sony A7 III + FE 24-70 mm F2.8 i Canon 5D4 + FE 24-70 mm F2.8 video snimke se mogu savršeno uravnotežiti i stabilizovati u različitim situacijama. Rukovanje je jednostavno, sve što trebate je  postaviti kameru na Weebill-S i on će se automatski prilagoditi uređaju. Ergonomski dizajn uređaja doprinosi njegovoj kompatibilnosti, a uz Sling način rada osjetit ćete iskustvo snimanja bez napora, čemu će svakako doprinijeti i podesiva teleskopska drška, duga 297 mm.

Posredstvom ViaTouch 2.0 sistema, displej vašeg mobitela možete pretvoriti u profesionalni monitor i višenamjenski daljinski upravljač. Na sveobuhvatnom OLED displeju na tijelu stabilizatora možete pratiti parametre poput snage baterije, brzine, glatkoće, mrtve tačke itd., a sve navedeno, također,  možete kontrolisati pomoću ručke bez da ulazite u aplikacije. 

Weebill-S vam pruža šest kreativnih načina snimanja (POV način punog dometa, Vrtložni način, GO način, PF način rada, način F, L način rada) i podržava elektronsku i mehaničku kontrolu fokusa pomoću praktičnog upravljačkog točkića na tijelu. Bez obzira koju kombinaciju fotoaparata i objektiva koristili, uvijek precizno možete povući fokus pomoću priloženog kabla i servo motora. Vaše snimanje ispratit će izmjenjive baterije koje mogu izdržati i 14 sati korištenja stabilizatora.

Ponudu za Zhiyun stabilizator Weebill-S možete pogledati OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili nam pišite na webprodaja@imtec.ba.