POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

STEELSERIES: ARCTIS 9 BEŽIČNE GAMING SLUŠALICE

339 Pregleda 0 Liked

Želite li imati igru pod kontorlom i na svaki šum pravovremeno odreagovati? Preduhitrite protivnika uz SteelSeries Arctis 9 bežične gaming slušalice, koje će vam omogućiti da precizno čujete smjer zvukova u igri. Ove slušalice imaju virtuelni surround zvuk, što igračima dodatno nudi prostorno i precizno određivanje zvukova u igri kako bi lakše čuli gdje je protivnik. 

Jastučići su izrađeni od specijalnog prozračnog materijala koji obično nalazite u profesionalnoj sportskoj odjeći. Elastična traka za glavu pružiće vam širok raspon prilagodljivosti za glavu. Arctis 9 slušalice ubrajaju se u skupinu laganih slušalica što je vrlo bitno jer imaju tendenciju manjeg pritiska na vrh glave. Iste ove slušalice koriste posade na palubama nosača aviona.

  

Karakteristike Arctis 9 gaming slušalica su: 

  • Wireless od 2,4 GHz, za visoku vjernost zvuka i uživanje ​​u impresivnom bežičnom gaming iskustvu, bez zaostajanja na računaru i PlayStationu.  
  • Bluetooth tehnologija - omogućava da istovremeno koristite čak dvije vrste bežične mreže, tako da možete lako primati pozive, slušati muziku ili  koristiti VoIP chat dok igrate ili ste u pokretu.  
  • Arctis ClearCast mikrofon s Discord certifikatom koristi dvosmjerni dizajn za vrhunsko uklanjanje buke, tako da vaš glas zvuči jasno i prirodno.  
  • ChatMix kontrola  unijeće savršenu ravnotežu zvuka, igre i razgovora na slušalicama, bez pauziranja igre.  
  • Potpuni zvuk Arctis naglašava i suptilne i kritične zvukove u igri, omogućavajući vam da čujete sve detalje radi audio prednosti.  
  • DTS surround sound - DTS slušalice: X v2.0 pružiće nevjerovatno precizne pozicione znakove za PC. 
  • Optimizirana baterija omogućiće vam do 20h bežične upotrebe bez prekida, tako da možete igrati cijeli dan i cijelu noć s jednim punjenjem. 

Kompletnu SteelSeries ponudu možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.com.