Napredna pretraga

Prema kategorijama

Nije dostupan izbor u ovoj grupi

Brend

Po cijeni

5.595,00 KM - 5.610,00 KM
DNEVNA AKCIJA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

TESLA FRIŽIDER: 5 GODINA GARANCIJE

178 Pregleda 0 Liked

Najčešći problem sa kojim se mnogi susreću u kuhinji je skladištenje namirnica na više različitih mjesta, uslijed nedostatka dovoljno prostora u frižideru. Tesla kombinovani frižideri su odlično rješenje ukoliko želite da sve vaše namirnice budu na jednom mjestu, a uz to uvijek i savršeno rashlađene. Svoju ponudu frižidera IMTEC je obogatio i novim modelom - Tesla ugradbenim frižiderom sa zamrzivačem RI2700 M, koji dolazi i sa 5 godina garancije.

Ovaj kombinovani ugradbeni frižider je elegantno i praktično rješenje za vašu kuhinju, a pri tom vrlo jednostavan za ugrađivanje. Sve što trebate je pet minuta slobodnog vremena i odgovarajući alat. Pored jednostavne ugradnje, ovaj model Tesla ugradbenog frižidera ima slijedeće karakteristike:

  • Dimenzije: 540x1772x545
  • Energetski razred: A+
  • Zapremina frižidera: 192 l
  • Zapremina zamrzivača: 77 l
  • Sistem hlađenje: Smart frost.

Frižider je dizajniran tako da je zamrzivač smješten u donjem dijelu uređaja sa kapacitetom zamrzavanja 4kg/24h. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Low Frost, u zamrzivaču će biti puno manje leda, što će doprinijeti jednostavnijem održavanju. Gornji dio uređaja zauzima prostrani frižider sa podesivim policama. Ojačane staklene police možete prilagodite željenoj visini, a okvir koji dolazi sa njima neće dozvoliti prolijevanje tečnosti izvan njih.

Ponudu za novi model Tesla ugradbenog frižidera sa zamrzivačem možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirate nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba