KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

Tesla prečišćivači – uživaj u čistom vazduhu

411 Pregleda 0 Liked

Velika zagađenost vazduha loše utiče na tvoje zdravlje i zdravlje tvojih najmilijih. Svakodnevno provjetravanje prostorija u kojim provodiš većinu svog vremena i nema nekog smisla, jer vazduh koji se nalazi vani može biti i više zagađen od vazduha koji se već nalazi u prostorijama u kojim svakodnevno boraviš. Da ne bi došlo do loših posljedica po tvoje zdravlje i zdravlje tvojih najmilijih – izaberi iz naše ponude jedan od novih modela Tesla prečišćivača

Zajednička karakteristika novih modela Tesla prečišćivača - jeste to da posjeduju HEPA filter i filter s aktivnim ugljemHEPA filter uklonit će 99,97% svih čestica iz tvog doma koje imaju prečnik od 0,3 mikrona. Filteri s aktivnim ugljem u kombinaciji s HEPA filterom uklanjaju: prašinu, polen, dlake kućnog ljubimca, dim i gasna isparavanja u vazduhu. Filtere je potrebno mijenjati svako 6 mjeseci. Sigurno se pitaš kada je vrijeme za zamjenu? O tome ne moraš brinuti, jer ovi prečišćivači posjeduju senzore koji će te na vrijeme obavijestiti da je potrebno zamijeniti filtere. 

Prilikom odabira prečišćivača obrati pažnju na veličinu prostorije i kapacitet prečišćavača. Ukoliko mali prečišćivač staviš u veliku prostoriju, neće biti nekog efekta i dobit ćeš zrak koji nije dovoljno filtriran. Preporučujemo Tesla AIR6 prečišćivač zraka za prostorije do 36m². Ako postaviš prejak prečišćivač zraka u malu prostoriju, on će trošiti više energije i radit će i kada nije potrebno.  Za manje prostorije do 22m² preporučujemo AIR3 prečišćivač zraka. 

Odlična mogućnost koju imaju ovi prečišćivači je i ta da ih možeš pokrenuti i kada nisi kući i to uz pomoć mobitela i odgovarajuće aplikacije. Tako da jedino što je bitno jeste da imaš pristup internetu i svojim prečišćivačem ćeš upravljati sa bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Kako ćeš znati da li je zrak u prostoriji čist? Tu su Tesla prečišćivači zraka AIR6 MAX i AIR3 LITE koji posjeduju integrisani senzor za kvaliteta zraka, a na LED ikonama koje mijenjaju boju možeš pratiti trenutno zagađenje zraka u prostoriji. Sigurno ti je poznato i to da je u zimskom periodu nivo vlažnosti zrka znatno manji u prostorijam u kojim boraviš. Suh vazdu može da prouzrokuje mnoge iritacije i probleme s disajnim sistemom. Zato nemoj rizikovati, nego izaberi Tesla pročišćivač i ovlaživač vazduha AIR6 i uživaj u svježini svog doma. Ovaj prečišćivač je namijenjen za 36m². A ako tražiš odgovarajući model za veće prostorije, bilo u svom domu ili na poslu, onda će Tesla Air9 biti ono što trebaš. Ovaj model odgovara prostorijama do 96m² i za svega sat vremena proizvest će 800 m³ prečišćenog zraka.

Ponudu za nove modele Tesla prečišćivača možeš pogledati OVDJE, a ukoliko trebaš više informacija piši nam na e-mail: webprodaja@imtec.ba, pozovi na besplatni info broj 0800 223 38 ili posjeti najbližu IMTEC poslovnicu.