KATALOG
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

TRUST GEMI RGB 2.0 ZVUČNICI: KOMPAKTNI BLIZANCI

139 Pregleda 0 Liked

Već odavno želite da vaš dom ili gaming kutak upotpunite setom zvučnika iz kojih će vas opuštati lagane note. Uz elegantan i kompaktan Trust Gemi RGB set zvučnika uživajte u omiljenoj muzici, filmovima ili zvukovima igara koje će pratiti i osvjetljenje.

Uz snagu od 12W Trust Gemi zvučnici su vrlo kompaktna cjelina, koja će biti i šareni dodatak svakom stolu. Trust Gemi zvučnike možete upariti sa svakim računarom ili prenosnim računarom, a napajaju se preko USB-a. Vrlo lako i jednostavno se instaliraju: priključite USB kabl od 140 cm i 3,5 mm audio priključni kabl i zvučnici su spremni za korištenje. Nakon što uključite zvučnike oni će zasvijetliti automatskim RGB spektrom boja. Za opciju uključivanja ili isključivanja zvučnika, kao i podešavanja glasnoće, vršite pomoću tipke smještene s prednje strane. 

Ponudu za Trust Gemi RGB set zvučnika možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite vama najbližu IMTEC poslovnicu.