POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

UPS UREĐAJI: ZAŠTITITE SVOJE UREĐAJE I PODATKE

310 Pregleda 0 Liked

Glavna uloga neprekidnog napajanja (UPS) je privremeno napajanje opreme tokom nestanka električne energije, tj. prelazak na baterijsko napajanje. 

Korištenjem UPS-a zaštititi ćete hardware i podatkovne sisteme, telekomunikacijsku opremu i sve druge elektronske komponente nekog sistema, kao i smanjiti mogućnost grešaka na softveru, ili mogući gubitak podataka.

Zaštita podataka je na prvom mjestu. Ako se računar iznenada isključi, sve informacije će se izgubiti. UPS vam omogućava dodatno vrijeme da sačuvate otvorene dokumente i isključite računar. Takođe će vašu opremu sačuvati od prenapona, naponskih udara, podnapona što sve može izazvati kvarove na uređajima. Mali UPS sistemi pružaju napajanje od nekoliko minuta, što je dovoljno da uredno isključimo uređaj, dok za sisteme koji zahtijevaju duži rad, vrijeme autonomije se može produžiti.

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor APC UPS sistema, a ponudu možete pogledati  OVDJE .

Ukoliko imate problem kod odabira odgovarajućeg UPS-a ili kod kreiranja cjelovitih UPS rješenja stojimo vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na broj telefona 033 688 001 ili na e-mail prodaja@imtec.ba ili nas posjetiti u jednoj od naših poslovnica.