POKLON KARTICA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Dodjite u najblizu poslovnicu ili nas pozovite putem besplatnog broja. 080 022 338

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Mjesecni pregled izdvojenih artikala namjenjenih za kucne i poslovnim potrebe.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Kompanija je onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine: više od 100 zaposlenih u 20 prodajno-servisnih centara...

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

USKORO U PONUDI: CANON EOS R3

244 Pregleda 0 Liked

Uživate u sportskim aktivnostima, ali još više uživate u hvatanju najboljih trenutaka tokom nekog sportskog događaja? Ako je tako, sigurno će vas oduševiti novi Canon EOS R3. Canon je napravio odličan potez u kategoriji mirrorless fullframe fotoaprata predstavljanjem EOS R5 i EOS R6. Utisci tržišta se još nisu sabrali, a Canon ima novo iznenađenje, posebno za ljubitelje sportske fotografije, Canon EOS R3. 

Canon EOS R3 je fotoaparat namjenjen za snimanje objekata koji se kreću velikom brzinom. Dizajniran je da zadovolji potrebu profesionalnih sportskih fotografa uz odličan odziv, visoku osjetljivost, pouzdanost i izdržljivost. Uz zaštitu od prašine i vode na nivou modela iz serije EOS 1D, EOS R3 je otporan na vremenske uslove tako da se može koristiti i po nevremenu, s kojim se profesionalni fotografi i zaljubljenici u prirodu redovno susreću. Canon je pozitivno iskustvo s dodatnim battery grip-om i izradom tijela fotoaparata implementirao na EOS R3, po uzoru na model EOS 1D, čime je stvorena odlična kontrola u najzahtjevnijim situacijama.

EOS R3 je prvi fotoaparat koji stiže sa novim složenim BSI CMOS senzorom kojeg je Canon razvijao u kombinaciji s procesorom DIGIC X. Otvorena je mogućnost za fotografisanjem 30 fps uz potpuno AF/AE praćenje i minimalna izobličenja fotografije pri upotrebi elektroničkog zatvarača.

Novom serijom EOS R3 Canon je predstavio revolucionarni sistem Eye Control AF, koji daje mogućnost jednostavnog odabira i pomicanja tačke automatskog fokusiranja pogledom preko tražila (viewfinder) EOS R3. 

Canon EOS R3 uskoro ćete moći pronaći u našoj ponudi, a ostatak šponude za Canon fotoaparate možete pogledati   OVDJE  . Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili na e-mail webprodaja@imtec.ba.