KATALOG PROIZVODA
Generic placeholder image

IMTEC POSLOVNICE

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili nas kontaktirajte na besplatni info broj 080 022 338.

Saznajte više »

Generic placeholder image

IMTEC KATALOG

Aktuelna ponuda tehnologije koja Vas čini boljim. Prelistajte katalog.

Saznajte više »

Generic placeholder image

POSAO U IMTEC-U

Želite postati dio naše pozitivne priče? Pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Saznajte više »

Najnovije objave

Najnovije objave

VIVAX BS-260 BLUETOOTH ZVUČNIK: PONESI MUZIKU BILO GDJE

296 Pregleda 0 Liked

Bluetooth zvučnik sinonim je za praktičnost i dobru zabavu. Još jedan u nizu fantastičnih bluetooth zvučnika iz naše ponude je Vivaxs BS-260 prenosni zvučnik kojeg možete priključiti i na računar putem AUX kabla ili ga možete koristiti kao samostalni zvučnik za muziku. 

Snage 60W bluetooth zvučnik Vivax BS-260 pružiće vam mnogo više od očekivanog. Ovaj zvučnik je kompatibilan sa svim multimedijalnim uređajima koji koriste Windows, iOS i Android sisteme. I BS-260, kao i drugi bluetooth zvučnici iz brenda Vivax, ima mogućnost uparivanja dva ista uređaja putem TWS (true wireless stereo) funkcije, koja nudi jači zvuk i stereo efekt. Zahvaljujući snažnoj bateriji od 3600mAh, moći ćete uživati i do 8 sati u omiljenim pjesmama. Vivax BS-260, također, je i vodootporan što potvrđuje IPX 5 standard. Sve ovo dolazi zapakovano u atraktivnom dizajnu, veoma kompaktnom i laganom za putovanja. 

Ponudu za Vivax BS-260 bluetooth zvučnik pogledajte OVDJE, a za dodatne informacije kontaktirajte nas putem besplatne info linije 0800 223 38 ili putem e-maila webprodaja@imtec.ba.